Looking For Anything Specific?

Novak Đoković Australian Open - Novak Djokovic Taken To The Edge In 4th Round Of 2013 ... : Najviše je bilo uzbuđenja tokom prvog seta, gdje su viđena ukupno tri brejka.

Novak Đoković Australian Open - Novak Djokovic Taken To The Edge In 4th Round Of 2013 ... : Najviše je bilo uzbuđenja tokom prvog seta, gdje su viđena ukupno tri brejka.. Novak djokovic celebrates breaking the record for weeks at no. U pitanju je žeremi šardi, francuz koji je nedavno. Medvedev je došao u finale sa slavio je u svim finalima koja je igrao na prvom grand slamu godine. Po osmi put, pobedivši austrijskog tenisera dominika tima, osvojio australian open. Polako ali sigurno približio nam se grend slem u melburnu.

Prvom tenisaču svijeta bio je to i 49. Za đokovića, koji će pokušati osvojiti 18. Grand slam turnir u karijeri. Novak djokovic took his frustrations out on a racquet in the atp cup match against germany. Novak đoković je pobedio dominika tima u finalu australijan opena i po osmi put u karijeri postao šampiong tog turnira.

Australian Open: Novak Đoković nadmoćno pobijedio Rogera ...
Australian Open: Novak Đoković nadmoćno pobijedio Rogera ... from www.sportcom.hr
Đoković je sjajno ušao u meč i zahvaljujući ranom breaku poveo. Otkrio tajnu uspjeha radio je na baušteli, a sada žene čekaju u redu: Novak đoković je minulih dana bio na udaru brojnih kritičara iz sveta tenisa, ali malo ko je mislio da će doživeti ono što su mu priredili organizatori atp kupa. Najviše je bilo uzbuđenja tokom prvog seta, gdje su viđena ukupno tri brejka. Watch men's singles champion novak djokovic's best shots at australian open 2020. Po osmi put, pobedivši austrijskog tenisera dominika tima, osvojio australian open. Novak đoković — novak djokovic apodo nole, the djoker, el chacal país … View the full player profile, include bio, stats and results for novak djokovic.

Đoković je slavio sa 7:5, 6:2, 6:2.

Osvojeni turnir u karijeri i osmi grand slam, uz dva wimbledona i jednog us opena. Grend slem trofeja u karijeri i od 3. Po osmi put, pobedivši austrijskog tenisera dominika tima, osvojio australian open. Medvedev je došao u finale sa slavio je u svim finalima koja je igrao na prvom grand slamu godine. Watch men's singles champion novak djokovic's best shots at australian open 2020. Novak đoković je rekordni, osmi put osvojio australian open, a pobjedom nad dominicom thiemom od 3:2 u setovima, ne samo da je došao do 17. Za razliku od prvog finala, koji su odigrali pre 7 godina, posle 5 sati i 53 minuta trijumfovao je srpski teniser. Otkrio tajnu uspjeha radio je na baušteli, a sada žene čekaju u redu: The serbian star, who helped his country to victory at the atp cup at the weekened, has been installed as the bookmakers' favorite to retain his title in melbourne. Prvi teniser svijeta novak đoković (srbija) osvojio je rekordni deveti australian open, ukupno 18. Najviše je bilo uzbuđenja tokom prvog seta, gdje su viđena ukupno tri brejka. Ove godine đoković nije dozvolio nadalu da se razigra. Kyrgios crashes out of australian open warmup in ugly meltdown.

U pitanju je žeremi šardi, francuz koji je nedavno. Grand slam naslov, ovo je deveto finale na. Po osmi put, pobedivši austrijskog tenisera dominika tima, osvojio australian open. Novak djokovic celebrates breaking the record for weeks at no. Iako je novak osvojio prvi set, tim je uspeo da iskoristi.

Novak Djokovic Photos Photos - 2014 Australian Open ...
Novak Djokovic Photos Photos - 2014 Australian Open ... from www3.pictures.zimbio.com
Novak đoković rutinski je pobijedio daniila medvedeva u finalu australian opena 7:5, 6:2, 6:2 za samo sat i 53 minute. Prvi teniser svijeta novak đoković (srbija) osvojio je rekordni deveti australian open, ukupno 18. Odmah je uzeo servis thiemu i sigurnim servisom je došao do vodstva od 4:1 u. Je fantastično, gotovo nemoguće za ponoviti i samo federer i nadal mogu svakako predstoji zanimljiv australian open i veliki rivalitet izmedju najboljih tenisera sveta. Grand slam titule, već se vratio i na prvo mjesto atp ljestvice, skinuvši s vodeće pozicije rafaela nadala. Đoković je odlično ušao u meč. Grand slam turnir u karijeri. Najbolji igrač svijeta u velikom finalu savladao je rusa danila medvedeva 7:5, 6:2, 6:2.

Novak đoković je titulom u rimu došao do rekordnog 36.

Ovo mu je treća godina zaredom da je pobijedio na australian openu i tako je. Watch men's singles champion novak djokovic's best shots at australian open 2020. Novak đoković osvojio je novu titulu na australian openu nakon što je danas u finalu pobijedio dominica thiema sa 3:2, po setovima 6:4, 4:6, 2:6. Grand slam turnir u karijeri. Najviše je bilo uzbuđenja tokom prvog seta, gdje su viđena ukupno tri brejka. Novak đoković rutinski je pobijedio daniila medvedeva u finalu australian opena 7:5, 6:2, 6:2 za samo sat i 53 minute. Ove godine đoković nije dozvolio nadalu da se razigra. Srpski teniser novak đoković osvojio je osmu titulu na otvorenom prvenstvu australije, pošto je u nedelju u finalu pobedio austrijanca dominika tima sa 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4. Polako ali sigurno približio nam se grend slem u melburnu. 1 in the fedex atp rankings at a special event in belgrade. Đoković je odbranom titule u melburnu stigao do 17. Novak djoković i australian open. Djokovic was unbeaten in the event after guiding his side to a thrilling triumph in 2020 and the serb kept his country's hopes alive on.

U pitanju je žeremi šardi, francuz koji je nedavno. The serbian star, who helped his country to victory at the atp cup at the weekened, has been installed as the bookmakers' favorite to retain his title in melbourne. Đoković je slavio sa 7:5, 6:2, 6:2. Osam finala = osam trofeja! Odmah je uzeo servis thiemu i sigurnim servisom je došao do vodstva od 4:1 u.

Novak Djokovic - Australian Open - 2012 | Tennis champion ...
Novak Djokovic - Australian Open - 2012 | Tennis champion ... from i.pinimg.com
Đoković je slavio sa 7:5, 6:2, 6:2. Iako je novak osvojio prvi set, tim je uspeo da iskoristi. Prvom tenisaču svijeta bio je to i 49. View the full player profile, include bio, stats and results for novak djokovic. Najbolji igrač svijeta u velikom finalu savladao je rusa danila medvedeva 7:5, 6:2, 6:2. Novak đoković je minulih dana bio na udaru brojnih kritičara iz sveta tenisa, ali malo ko je mislio da će doživeti ono što su mu priredili organizatori atp kupa. Najbolji teniser sveta novak đoković titulom na mastersu u rimu oborio je još dva rekorda i dodatno se približio jednom koji odavno juri. Drugi igrač svijeta se lakše od očekivanoga plasirao u polufinale turnira, a u dvoboju vhunskog servera raonića i đokovića.

Đoković je odlično ušao u meč.

Novak đoković, pronounced nôʋaːk dʑôːkoʋitɕ (listen); Najbolji teniser sveta novak đoković titulom na mastersu u rimu oborio je još dva rekorda i dodatno se približio jednom koji odavno juri. Srpski teniser osvojio je treću uzastopnu titulu na australian openu, devetu u karijeri! Đoković je sjajno ušao u meč i zahvaljujući ranom breaku poveo. Srbijanski teniser novak đoković savladao je austrijskog tenisera dominica tiema u finalu australian opena, i tako osmi put osvojio ovaj turnir i ukupno u prvom setu đoković je bio bolji. Reigning australian open champion novak djokovic says the tournament field is wide open ahead of the first grand slam tournament of 2020. Grend slem trofeja u karijeri i od 3. Đoković je odlično ušao u meč. Novak đoković je u finalu koje je trajalo četiri sata. Otkrio tajnu uspjeha radio je na baušteli, a sada žene čekaju u redu: Prvom tenisaču svijeta bio je to i 49. Fenomenalni novak đoković je danas u melbourneu osvojio osmu titulu osvajača australian opena i 17. View the full player profile, include bio, stats and results for novak djokovic.

Novak đoković je titulom u rimu došao do rekordnog 36 novak đoković. Srbin novak đoković (32) osvojio je australian open!

Posting Komentar

0 Komentar